Diëtiste in Enschede

Ben je op zoek naar een diëtiste in Enschede? Wij helpen je graag verder. Wij zijn een praktijk die niet gaat voor crashdiëten of extreme eetrestricties oplegt, maar een gezonde leefstijl realiseert en naar de juiste balans toewerkt. Bij onze praktijk draait alles om jouw persoonlijke doel. Samen zorgen wij ervoor dat je een gezonde leefstijl ontwikkeld. Wij maken een plan op maat dat haalbaar is op zowel de korte termijn als op lange termijn. 

Ben je toe aan een nieuwe start? Maak kennis met ons en maak een afspraak.


hyacinth-bean-curry-bowljpg

De aanpak van onze diëtiste 

Bij onze diëtistenpraktijk in Enschede staat  kwaliteit en een persoonlijke aanpak te allen tijde centraal. Aan de hand van speciale InBody apparatuur meten wij je lichaamssamenstelling waardoor wij veel leren over je spiermassa, verbranding en het doel dat wij voor ogen hebben. Door middel van deze meting kunnen wij je voedingsadvies nog beter op maat maken.  Hiermee zet je de stap naar het verbeteren van jouw gezondheid of het verminderen van klachten. Samen maken wij stappen richting jouw doel.  Daarnaast zijn alle dieetadviezen die wij je geven wetenschappelijk onderbouwd.

Bij onze diëtiste in Enschede zijn er geen producten verboden, als een product minder gezond is kan het namelijk nog wel goed zijn voor je mind. Het gaat om het vinden van de gouden middenweg, daar gaan we samen naar op zoek. De juiste balans en het realiseren van jouw eigen gezonde leefstijl zorgen ervoor dat jij je doel gaat behalen. Ook op de langere termijn!

Meer dan alleen dieetadvies

Echter bieden we meer dan alleen dieetadviezen. Zo voorziet de diëtiste je ook van motivatie en begeleiding. Wij bieden je graag alle handvatten om jouw leefstijl om de langere termijn vol te houden. Wist je dat onze diëtistenpraktijk in Enschede ook samenwerkt met Team Fysio?

Dit is een praktijk voor fysiotherapie die niet alleen blessures behandelt, maar ook persoonlijke trainingsplannen kan maken die bijdragen aan het verbeteren van conditie en het versnellen van herstel. Doordat wij deze krachten bundelen, de zorg afstemmen en goed samenwerken zijn we in staat om meer kwaliteit en resultaten te realiseren.

Maak een afspraak

Ben je benieuwd naar welke leefstijl op lange termijn werkt? Maak een afspraak en start de weg naar jouw doel onder begeleiding van een ervaren diëtist. Je kunt heel gemakkelijk zelf een afspraak maken met gebruik van de agenda op onze website. Uiteraard kun je ook bellen of mailen voor het maken van een afspraak bij onze diëtistenpraktijk in Enschede. Neem gerust contact op!


Adres Diëtistenpraktijk Vitalise nabij Enschede