Fit in shape Almelo

Heb jij je deze zomer toch iets te veel laten gaan? Ben jij klaar met die eeuwige strijd tegen de kilo's? Of wil jij je gewoon echt weer fit voelen? Dan past dit leefstijl traject vast bij jou.
✔ In 3 maanden fit.
✔ 2 keer per week een small group training.
✔ Een op maat gemaakt voedingsplan.
✔ InBody metingen die jouw resultaten nauwkeurig bijhouden.
✔ Begeleiding in jouw voeding en leefstijl.

In 3 maanden fit.

Om van een gewoonte een leefstijl te maken heb je minimaal 3 maanden de tijd nodig. Om deze reden begeleiden wij je in 3 maanden naar jouw gezonde leefstijl toe. Een mooie eerste stap naar een fitter leven.


Small group training.

Voor het ontwikkelen van een gezonde leefstijl is beweging essentieel. Hiervoor ga je 2 keer per week trainen bij Fitt Functional Training in Almelo. In een kleine, persoonlijke groep ga je aan de slag zodat je veel begeleiding krijgt om op jouw eigen niveau je conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren. Iedereen in deze groep heeft hetzelfde doel, fitter worden en een gezonde leefstijl ontwikkelen.


Een eigen voedingsplan en begeleiding. 

De juiste balans en het creëren van je eigen gezonde leefstijl maken dat je je doel bij diëtisenpraktijk Vitalise gaat bereiken en het resultaat ook op lange termijn behoud.
Om je leefstijl op een goede manier te kunnen veranderen heb je de juiste kennis, handvaten en motivatie nodig. Wij zijn er in gespecialiseerd om jou deze te geven en jou te begeleiden in dit proces. Je doet het dus niet alleen!
Samen met de diëtiste ga je stap voor stap op zoek naar jou eigen gezonde(re) leefstijl. Dit hoeft niet te betekenen dat je veranderd in een gezondheidsgoeroe, samen gaan we op zoek naar de gouden middenweg voor jou.

Binnen het 3 maanden traject zit een eerste consult waarin wij een voedingsplan opstellen en 2 vervolgconsulten om de vooruitgang te bespreken en samen te kijken waar je tegenaan loopt.


InBody metingen.

Bij onze diëtistenpraktijk in Almelo doen wij nauwkeurige metingen die onder andere inzicht geven in je spierverdeling, verbranding en huidige gezondheidsstatus. Zo kunnen wij je voedingsplan en trainingen nog beter op maat maken en een goed inzicht geven in je voortuitgang.


Kosten

Voor dit traject van 3 maanden betaal je €299,-.
Dit zijn de kosten die je betaalt vanuit de small group training. 

De kosten voor de diëtiste lopen via de zorgverzekeraar. Ben jij door jouw eigen risico heen, dan zijn deze kosten voor de diëtiste dus volledig gratis en maken we aanspraak op de 3 uur in jouw basispakket (iedereen heeft 3 uur in het basispakket). 

Waneer je niet door je eigen risico heen bent brengt de zorgverzekeraar kosten in rekening doordat ze het van je eigen risico af halen. Dit komt neer op *€210,-.


*Let op: De prijzen die jouw zorgverzekeraar heeft bepaald worden aangehouden, hierdoor kunnen de prijzen per zorgverzekeraar minimaal afwijken van bovenstaand. De diëtiste kijkt graag met je mee.


Wanneer?

Aanmelden kan tot 31 oktober, per 1 november starten de groepen. Om de kwaliteit van de groepen te behouden hebben wij beperkte plekken. Meld je dus op tijd aan, want vol is vol.

Interesse, vragen of wil je je aanmelden? Vul hieronder je gegevens in.
Interesse, vragen of wil je je aanmelden? Vul hieronder je gegevens in.