Bij diëtisenpraktijk Vitalise bewandel je de weg naar jouw doel niet alleen. Er wordt de tijd genomen voor jouw unieke verhaal en wens.
Jouw doel wordt ons doel.De diëtisten

"Daar waar veel mensen bij een diëtiste denken aan een streng dieet en een wijzende vinger naar alles wat niet meer mag, doen wij het graag totaal anders. Immers is een pizza, een stukje taart of uit eten gaan op zijn tijd heerlijk. Het gaat om het vinden van de juiste balans.
Onze grootste passie is het motiveren van mensen om gezonde keuzes te maken. Als mensen eenmaal door hebben hoe lekker en makkelijk gezond eten kan zijn worden de meesten net zo enthousiast als ons. Je hebt daar alleen wel de juiste handvaten voor nodig. Die handvaten bieden wij je met plezier aan."

Myrel Oude Wesselink is als diëtist werkzaam bij Diëtistenpraktijk Vitalise. Al jarenlang zijn voeding en gezondheid haar passie. In haar vrije tijd staat ze graag in de keuken om lekkere maaltijden te bereiden. Ze vind voeding en gezondheid zó leuk en interessant dat ze er haar beroep er van gemaakt heeft. 

Voordat ze bij Diëtistenpraktijk  Vitalise werkte heeft ze ervaring opgedaan bij een diëtistenpraktijk in Paramaribo (Suriname) waar ze veel mensen heeft begeleid met het onder controle krijgen van hun diabetes en het afvallen. Tevens is ze als diëtist klinisch werkzaam geweest bij een nierdialysekliniek.

Ook heeft zij zich gespecialiseerd als orthomoleculair diëtiste. Dit betekend dat zij is gespecialiseerd in het verbeteren van de gezondheid van mensen met behulp van natuurlijke middelen. Hierdoor heeft zij onder andere veel kennis over de hormoonhuishouding, darmwerking en indien nodig het adviseren van specifieke supplementen om klachten te verminderen.

Naast voeding kijk ik graag wat verder door ook de focus te leggen op de algehele gezondheid en een gezonde leefstijl. Beweging, ontspanning, energiek door het leven gaan en lekker in je vel zitten zijn net zo belangrijk!

Anniek Nijman- Ketels heeft een grote passie voor alles wat met voeding te maken heeft. In haar vrije tijd kookt en bakt ze graag. Daarnaast is ze een echte sportfanaat. Beide passies komen terug in haar werk als (sport)diëtist. In de praktijk begeleidt ze voornamelijk mensen met maag-, darm- en leverproblematiek maar ook sporters.
Haar orthomoleculaire en diepgaande blik op voeding maakt dat zij veel aandacht heeft voor de volwaardigheid van je voedingspatroon in onder andere vitaminen en mineralen en daarmee goed verbanden weet te leggen tussen je voedingspatroon en de klachten die je hebt.


Maag-, darm en leverklachten kunnen je dagelijkse (sociale) leven ontzettend beïnvloeden. Ik vind het een uitdagende puzzel om samen met jou te onderzoeken welke voeding deze klachten veroorzaakt en welke voeding jouw klachten kan verminderen. Zodat je uiteindelijk weer klachtenvrij door het leven kan zonder beperkingen.


Rosalie Kemper heeft een grote passie voor het helpen van mensen. Naast de ervaring die ze op medisch vlak heeft opgedaan in het ziekenhuis heeft zij ervaring vanuit meerdere diëtistenpraktijken.
Het vinden van een passend voedingspatroon waarbij er ook een goede balans te vinden is tussen gezonde en minder gezonde producten geeft haar veel voldoening. 
Daarnaast heeft Rosalie zich verder gespecialiseerd in darmen waarbij zij veel mensen met darmklachten zoals het prikkelbare darmsyndroom verder helpt.

Het is ontzettend fijn om iemand goed op weg te kunnen helpen met zijn of haar leefstijl. Geniet momenten zijn ontzettend belangrijk! Daarom bespreek ik dit ook regelmatig in mijn consulten, Iedereen geniet namelijk van iets anders.

Nadat Amber Krukkeland was afgestudeerd aan de universiteit als voedingswetenschapper besloot zij nog verder te studeren als diëtiste omdat mensen echt verder helpen bij hun voeding haar het meeste plezier geeft in haar werk.
Amber sport graag in haar vrije tijd maar ook in haar werk is een passie voor sport terug te zien. Zo heeft zij stage gelopen bij Nationaal Olympisch sportcentrum Papendal.

Verder is Amber mede oprichter van het informatiecentrum voedingssupplementen en gezondheid. Hierdoor weet ze veel over de verschillende supplementen die er bestaan en kan ze jouw vragen hierover goed beantwoorden.
Momenteel werkt Amber onder supervisie en is zij ons creatieve brein achter onze social media.
Daarnaast geeft Amber workshops over leefstijl en voeding op scholen en in het bedrijfsleven.

Bij het geven van een workshop merk ik dat ik mensen écht hun ogen kan openen met de uitleg en inzichten die ik geef over voeding, gezondheid en productverpakkingen. Het geeft een enorme kick om zoveel mensen op weg te helpen en te motiveren tot een gezondere leefstijl.

Britt Roeleveld is als diëtiste werkzaam binnen onze praktijk en wist jaren geleden al dat ze in de zorg wilde werken. Met haar achtergrond in een studie HBO-V en haar scriptie die zij heeft uitgevoerd voor Isala ziekenhuis Zwolle heeft Britt veel medische kennis. Dit komt goed van pas in het begeleiden van cliënten die een grote medische geschiedenis hebben. 
Daarnaast heeft heeft Britt een minor gevolgd als leefstijlcoach waardoor Britt naar meer aspecten van gezondheid kijkt dan alleen voeding. Ook factoren as beweging, stress, slaap en gedrag zullen terugkomen in de gesprekken met Britt.

Naast haar werkzaamheden bij Vitalise voert Britt ook werkzaamheden uit voor TMZ waardoor zij goed haar weg weet te vinden met ouderen. Daarbij heeft Britt veel oog heeft voor de aandachtspunten die in de voeding extra aan de orde zijn voor oudere mensen.

Ik ga graag oplossingsgericht te werk. Zo brengen wij samen jouw vraag, wens of klacht in kaart en gaan wij op zoek naar de beste oplossing die  daarbij past. Ik vind het écht belangrijk dat je het idee hebt dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen.

Lotte van Eerden is als diëtiste werkzaam bij Diëtistenpraktijk Vitalise en doet dit met veel plezier. Ze vind het erg fijn om met mensen te werken.

Lotte beschikt over veel medische kennis gezien haar extra klinische verdieping middels haar minor, haar stage in het Koningin Beatrix ziekenhuis en haar scriptie voor het Maxima Mc topklinisch ziekenhuis. Deze kennis maakt dat Lotte ook mensen kan begeleiden die een grotere medische geschiedenis hebben of tegen meerdere problemen aanlopen.

Voordat Lotte werkzaam was als diëtiste is zij werkzaam geweest als voedingsassistente in het ziekenhuis. Dit maakt ook dat Lotte al veel mensen heeft begeleid die ongewenst zijn afgevallen, moeite hebben met eten of een slechte eetlust hebben.

Ik ben leergierig dus ik hou wel van een uitdaging. Daarbij vind ik het ook mooi dat ik jou uit mag dagen het beste in jezelf naar boven te halen door samen stappen te zetten naar een gezonde en prettige leefstijl.

Diëtistenpraktijk Vitalise is ruim 4 jaar geleden opgericht door Elise Slootman. Zij heeft als diëtiste een mooie dosis ervaring op zowel medisch vlak vanuit de verschillende medische centra waar zij werkzaam is geweest als op sportief vlak, waarbij ze een specialisatie heeft gedaan tot sportdiëtist. Haar passie ligt bij het begeleiden van sporters op alle niveaus. 

Elise kijkt graag breder dan alleen naar voeding. Daarom heeft zij zich ook geschoold tot leefstijlcoach. Zo krijgen slaap, stress en beweging ook voldoende aandacht tijdens de consulten.

Daarnaast weet zij ook in het bedrijfsleven haar weg te vinden, waar zij vele buschauffeurs van Connexxion heeft begeleid naar een gezondere leefstijl en regelmatig workshops geeft bij bedrijven.

Of het nou gaat om het verbeteren van sportprestaties, afvallen of het werken aan andere doelen, ik vind het belangrijk op je met echte aandacht te helpen om zo tot een duurzame leefstijl-verandering te komen.  Niets is mooier dan mensen gezonder, fitter en zelfverzekerder zien worden. 

Onze praktijkmanager

Marlynda Jansen - van Dijk staat dagelijks voor je klaar om je mail of telefoontje te beantwoorden. 

Marlynda gaat niet alleen over de financiën en facturatie maar heeft ook het contact met de zorgverzekeraars om ervoor te zorgen dat jouw behandeling op de juiste manier wordt ingediend en jij dit zelf niet hoeft te doen.

Heb je vragen, schroom dan niet om contact op te nemen. Ik help je met veel plezier en denk graag met je mee.