Bij diëtisenpraktijk Vitalise bewandel je de weg naar jouw doel niet alleen. Er wordt de tijd genomen voor jouw unieke verhaal en wens.
Jouw doel wordt ons doel.De diëtiste

Diëtistenpraktijk Vitalise is opgericht door Elise Slootman. Zij heeft als diëtiste een mooie dosis ervaring op zowel medisch vlak (vanuit haar werkzaamheden in de medische centra Almelo, Rijssen en Goor) als op sportief vlak, waarbij ze is gespecialiseerd als sportdiëtist. Daarnaast weet zij ook in het bedrijfsleven haar weg te vinden, waar zij vele buschauffeurs van Connexxion heeft begeleid naar een gezondere leefstijl.

"Daar waar veel mensen bij een diëtiste denken aan een streng dieet en een wijzende vinger naar alles wat niet meer mag, doe ik het graag totaal anders. Immers is een pizza, een stukje taart of uit eten gaan op zijn tijd heerlijk. Het gaat om het vinden van de juiste balans.
Mijn grootste passie is het motiveren van mensen om gezonde keuzes te maken. Als mensen eenmaal door hebben hoe lekker en makkelijk gezond eten kan zijn worden de meesten net zo enthousiast als ik. Je hebt daar alleen wel de juiste handvaten voor nodig. Die handvaten bied ik je met plezier aan." 
" Niets is mooier dan mensen gezonder, fitter en zelfverzekerder zien worden."