Bij diëtisenpraktijk Vitalise bewandel je de weg naar jouw doel niet alleen. Er wordt de tijd genomen voor jouw unieke verhaal en wens.
Jouw doel wordt ons doel.De diëtisten

"Daar waar veel mensen bij een diëtiste denken aan een streng dieet en een wijzende vinger naar alles wat niet meer mag, doen wij het graag totaal anders. Immers is een pizza, een stukje taart of uit eten gaan op zijn tijd heerlijk. Het gaat om het vinden van de juiste balans.
Onze grootste passie is het motiveren van mensen om gezonde keuzes te maken. Als mensen eenmaal door hebben hoe lekker en makkelijk gezond eten kan zijn worden de meesten net zo enthousiast als ons. Je hebt daar alleen wel de juiste handvaten voor nodig. Die handvaten bieden wij je met plezier aan."

Myrel Oude Wesselink is als diëtist werkzaam bij Diëtistenpraktijk Vitalise. Al jarenlang zijn voeding en gezondheid haar passie. In haar vrije tijd staat ze graag in de keuken om lekkere maaltijden te bereiden. Ze vind voeding en gezondheid zó leuk en interessant dat ze er haar beroep er van gemaakt heeft.

Voordat ze bij Diëtistenpraktijk  Vitalise werkte heeft ze ervaring opgedaan bij een diëtistenpraktijk in Paramaribo (Suriname) waar ze veel mensen heeft begeleid met het onder controle krijgen van hun diabetes en het afvallen. Tevens is ze als diëtist klinisch werkzaam geweest bij een nierdialysekliniek.

Ook heeft zij zich gespecialiseerd als orthomoleculair diëtiste. Dit betekend dat zij is gespecialiseerd in het verbeteren van de gezondheid van mensen met behulp van natuurlijke middelen. Hierdoor heeft zij onder andere veel kennis over de hormoonhuishouding, darmwerking en indien nodig het adviseren van specifieke supplementen om klachten te verminderen.

"Naast voeding kijk ik graag wat verder door ook focus te leggen op de algehele gezondheid en een gezonde leefstijl. Beweging, ontspanning, energiek door het leven gaan en lekker in je vel zitten zijn net zo belangrijk!"

Diëtistenpraktijk Vitalise is opgericht door Elise Slootman. Zij heeft als diëtiste een mooie dosis ervaring op zowel medisch vlak (vanuit haar werkzaamheden in de medische centra Almelo, Rijssen en Goor) als op sportief vlak, waarbij ze gespecialiseerd is als sportdiëtist. Daarnaast weet zij ook in het bedrijfsleven haar weg te vinden, waar zij vele buschauffeurs van Connexxion heeft begeleid naar een gezondere leefstijl. 

" Niets is mooier dan mensen gezonder, fitter en zelfverzekerder zien worden."