Samenwerking

Door krachten te bundelen, goed samen te werken en zorg af te stemmen kan er zoveel meer kwaliteit en resultaat worden behaald. Dit is voor ons één van de belangrijkste redenen om op elke locatie een goed contact te hebben met bijvoorbeeld de fysiotherapeut, maar ook met de medische pedicure en de podoloog. Daarnaast zal op onze praktijklocaties altijd de mogelijkheid zijn om onder begeleiding te sporten, zodat we vanuit één plek kunnen werken aan jouw gezondheid.

In Almelo werken wij samen met The Box fysiotherapie. Zij behandelen mensen bij klachten, maar maken ook persoonlijk trainingsplannen en doen er alles aan om bij te dragen aan een voorspoedig en snel herstel van uw klachten. In sommige gevallen is het raadzaam om de trainingen af te werken op locatie. De Fysiotherapeut staat u dan bij met raad en daad om er voor te zorgen dat u de oefeningen correct afwerkt.

In Hengelo werken wij samen met Fit by Coen.  Bij Fysiotherapie “FitbyCoen” kun je terecht voor sport gerelateerde aandoeningen maar uiteraard ook voor alle andere ongemakken van het bewegend lichaam.

Wil jij op een verantwoorde en resultaatgerichte manier aan je gezondheid werken? Samen gaan we de uitdaging aan! Dat kan een lichamelijke klacht zijn, je sportieve wens, trainingsplanning en begeleiding, sportmassage, BikeFitting of gewoon advies.

In Hengelo zitten wij gevestigd in sportcentrum Fitpunt. Het sportcentrum waar je op een persoonlijke, gezellige en goed begeleide manier kan trainen.
Er wordt een breed aanbod van lessen gegeven. Van circuit lessen, dans, judo, boksen tot valpreventie. Daarnaast is er ook veel aandacht voor body & mind, waarbij Fitpunt voorop loopt in verschillende soorten yoga, klankschaal-concerten en ontspanningsworkshops.

In Hengelo hebben wij ook een mooie samenwerking met medische pedicure Voetpunt Twente. Voor mensen met diabetes is extra voetverzorging erg belangrijk.  Ook kan het natuurlijk goed mogelijk zijn dat u zelf lastig bij uw voeten kunt.

Lekker sporten gaat natuurlijk lastig met klachten aan uw voeten. De medische pedicure helpt u hier graag vanaf.

Diëtistenpraktijk