Tarieven 2024


Behandeling

Tarief

Intake (75- 90 minuten)
- InBody meting
- Uitgebreide intake
- Een op maat gemaakt voedingsplan volledig afgestemd op jouw nutriënten, vitaminen en mineralen behoefte. 

(Het maken van een plan kost ons 30 minuten, hiervoor hoeft u niet aanwezig te zijn).

 

*€164,-

 

Vervolgconsult (30 minuten)

Indien er een nieuw of aangepast voedingsplan opgesteld dient te worden zal deze tijd ook worden gefactureerd/ingediend.

*€41-

 

Huisbezoek toeslag

*€28,-

 

*Let op: De prijzen die jouw zorgverzekeraar heeft bepaald worden aangehouden, hierdoor kunnen de prijzen per zorgverzekeraar minimaal afwijken van bovenstaand. De diëtiste kijkt graag met je mee.

Vergoedingen

Vergoeding

Diëtistenpraktijk Vitalise is gecontracteerd bij alle zorgverzekeraars. In 2024 wordt dieetadvisering voor 3 uur per kalenderjaar vergoed door de basisverzekering. Dit betekent dat je 3 consulten vergoed krijgt. Houd hierbij rekening met het eigen risico van je zorgverzekering. Kinderen onder de 18 jaar betalen geen eigen risico. 

Daarnaast zijn er veel aanvullende verzekeringen die extra uren diëtist vergoeden. De diëtiste kijkt graag met je mee of je naast het basispakket nog extra uren hebt staan voor de diëtiste.


Verwijsbrief nodig?
Een verwijsbrief is niet verplicht door de zorgverzekeraar. Het is dus niet nodig om voor aanvang een verwijsbrief bij je huisarts of specialist aan te vragen.

Ketenzorg
Hen je diabetes type 2, een verhoogd cholesterol, een verhoogde bloeddruk, COPD etc. en kom je daarvoor bij de praktijkondersteuner? Mogelijk val je onder de ketenzorg. Hierdoor heb je voor een aantal uur per jaar recht op een "gratis"  diëtiste. Geef dit vooral aan bij de diëtiste, die kijkt dan graag met je mee.

Annuleren of wijzigen van de afspraak

Het annuleren of wijzigingen van de afspraak kan tot 48 uur voor de afspraak. Daarbuiten zullen de kosten in rekening worden gebracht. Dit is voor een eerste consult €123,- en voor een vervolgconsult €41,-.  Meld je dus op tijd af. Dit kan telefonisch (eventueel per voicemail of per mail op info@dietistenpraktijkvitalise.nl)


"Je lichaam en gezondheid zijn je rijkste bezit. Behandel het goed. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is."