Werkwijze

Alles mag!

Ken je het gevoel van iets niet mogen? Van een dieet waarbij je na een paar dagen stiekem al snakt naar de chocolade en chips? Vaak wordt het verlangen ernaar daardoor alleen maar groter. Voor je het weet heb je gezondigd en voel je je schuldig. 

Of je houdt het een periode vol, als een echte doorzetter geef je het niet op en je valt wel tien kilo af. Is het er een half jaar later nog steeds af? Veel mensen moeten na verloop van tijd weer vooraf aan beginnen. Niet motiverend en een eeuwige strijd tussen diëten en willen genieten van eten.
Bij diëtistenpraktijk Vitalise mag je alles! Het leven is immers veel te mooi om je te beperken tot een aantal voedingsmiddelen.


Samen op zoek naar de gouden middenweg.

De juiste balans en het creëren van je eigen gezonde leefstijl maken dat je je doel bij diëtisenpraktijk Vitalise gaat bereiken en het resultaat ook op lange termijn behoud. 
Om je leefstijl op een goede manier te kunnen veranderen heb je de juiste kennis, handvaten en motivatie nodig. Wij zijn er in gespecialiseerd om jou deze te geven en jou te begeleiden in dit proces. Je doet het dus niet alleen!
Samen met de diëtiste ga je stap voor stap op zoek naar jou eigen gezonde(re) leefstijl. Dit hoeft niet te betekenen dat je veranderd in een gezondheidsgoeroe, samen gaan we op zoek naar de gouden middenweg voor jou.


Meer dan voeding!

Diëtistenpraktijk Vitalise biedt meer dan alleen een voedingsadvies. Wij gaan graag net een stapje verder! Zo trekken wij onze adviezen en begeleiding graag breder en richten wij ons op een gezonde leefstijl, waar ook beweging en ontspanning een onderdeel van zijn. Daarnaast is motivatie één van de belangrijkste aspecten waar wij graag met je aan werken. Motivatie is immers de sleutel tot je eigen succes.